Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů

  1. PULARY, s. r. o,, se sídlem v Ostravě, ul. Michálkovická 1229/159, PSČ 710 00 IČ: 258 49093, DIČ CZ25849093 zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, vl. č. C 21719 (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává tyto osobní údaje:
    1. jméno a příjmení
    2. název společnosti
    3. e-mail
    4. telefonní číslo
  2. Osobní údaje jako jsou jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail, nám prostřednictvím našeho webu poskytujete při vyplnění kontaktního formuláře nebo odeslání objednávkového formuláře.  Tyto údaje je nutné zpracovat za účelem plnění smlouvy, evidenci plnění a povinnosti z ní vyplývající a zasílání elektronického sdělení souvisejícího s předmětem plnění smlouvy. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let nebo po dobu nutnou dle zákona.
  3. Správce osobních údajů je Luděk Lokaj, ludeklokaj@pulary.cz.
  4. S výše uvedeným zpracováním udělujete poskytnutím údajů prostřednictvím našeho webu, e-mailové nebo telefonní komunikace svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti info@pulary.cz.
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatel softwaru
    2. Externí účetní
    3. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    1. vzít souhlas kdykoliv zpět ,
    2. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    3. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    4. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    5. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    6. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  7. Osobní údaje nebudou poskytovány ani přeprodávány třetí straně a budou sloužit pouze pro výše zmíněné účely společnosti PULARY, s. r. o.

 

Adresa

Michálkovická 1229/159
710 00, Slezská Ostrava
Czech Republic

IČO: 25849093
DIČ: CZ25849093

Recepce

596 244 245
596 246 028

Office

737 245 811
737 245 812
737 245 813

E-mail

info@pulary.cz




Ukázat na mapě

Zpráva / Profil PULARY GROUP

Máte-li zájem o detailní informace o naší práci, kontaktujte nás.

info@pulary.cz

website counter