Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů

  1. PULARY, s. r. o,, se sídlem v Ostravě, ul. Michálkovická 1229/159, PSČ 710 00 IČ: 258 49093, DIČ CZ25849093 zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, vl. č. C 21719 (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává tyto osobní údaje:
    1. jméno a příjmení
    2. název společnosti
    3. e-mail
    4. telefonní číslo
  2. Osobní údaje jako jsou jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail, nám prostřednictvím našeho webu poskytujete při vyplnění kontaktního formuláře nebo odeslání objednávkového formuláře.  Tyto údaje je nutné zpracovat za účelem plnění smlouvy, evidenci plnění a povinnosti z ní vyplývající a zasílání elektronického sdělení souvisejícího s předmětem plnění smlouvy. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let nebo po dobu nutnou dle zákona.
  3. Správce osobních údajů je Luděk Lokaj, ludeklokaj@pulary.cz.
  4. S výše uvedeným zpracováním udělujete poskytnutím údajů prostřednictvím našeho webu, e-mailové nebo telefonní komunikace svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti info@pulary.cz.
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatel softwaru
    2. Externí účetní
    3. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    1. vzít souhlas kdykoliv zpět ,
    2. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    3. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    4. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    5. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    6. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  7. Osobní údaje nebudou poskytovány ani přeprodávány třetí straně a budou sloužit pouze pro výše zmíněné účely společnosti PULARY, s. r. o.

 

Adresa

Michálkovická 1229/159
710 00, Slezská Ostrava
Czech Republic

IČO: 25849093
DIČ: CZ25849093

Recepce

596 244 245
596 246 028

Office

737 245 811
737 245 812
737 245 813

E-mail

info@pulary.cz




Ukázat na mapě

Zpráva / Profil PULARY GROUP

Máte-li zájem o detailní informace o naší práci, kontaktujte nás.

info@pulary.cz

If it's a university or college, there are plenty of motives to hire a business for help to "write my essay for me". It could be that you are pressed for the time you have, or be adamant that your paper should be flawless. In either case it is best to choose any company with an established history of creating academic writing. PayForEssay writers have been evaluated and verified to prove their writing skills and knowledge. This is the site for you in the event that you're looking for essayists. essay writer are required by students writer for a number of motives. Firstly, it's convenient. It's as simple as you can A-B-C. select the level of academic writing you require, the kind of paper you want, the deadline and directions. Writers can be selected by their prior experience. After you have selected the writer who will finish your work all the process will take place with speed. Many students experience increased stress once they start college. They may feel stressed as they adjust to a new academic environment and handle complex financial matters. Utilizing a company that provides academic help to students like do my essay can make the transition easier and reduce your stress levels.